Make your company happier healthier moving

Run together from one office or connect employees worldwide

Vi är löpning

Börja spring med oss

Vi får människor att röra sig framåt för att skapa tillhörighet, starkare självkänsla och hälsosammare företag. Löpning är vår rörelse och verktyg för att bryta barriärer, stärka grupper och öka produktiviteten.

Vi är passionerade löpare med lång erfarenhet av coaching där vi strävar efter att göra löpning tillgängligt, lätt och engagerande. 

Vi står redo för att möta era behov och har löpgrupper för alla typer av motionärer och certifierade coacher som kan vägleda därefter.

Det enda ni behöver göra är att ta på er löparskorna - vi sköter resten.

Urban tribes för alla

Se ett typiskt pass

Spring från kontoret eller hemifrån

Vad passar ert företag?

hemifrån

Er arbetsplats har förändrats - vår likaså

Med Urban Tribes får ni coachledda löppass på distans

LIVE Running innebär löpcoachning i realtid. Man deltar helt utifrån egna förutsättningar, vilket gör att tröskeln för deltagande är extremt låg. Deltagarna syns inte och det går utmärkt att delta i klassen genom valfri aktivitet och ansträngning. Alla kör från den plats i världen de befinner sig vid tiden för passet.  

Passen är 30 eller 45 minuter långa och börjar med en uppvärmning om 10/15min. Eftersom deltagarna kör på egen hand, är det helt upp till dem hur de väljer att utföra uppvärmningen som alla andra moment.

Uppvärmningen följs av själva huvudpasset som består av intervaller i ca 20/25min. Längden på intervallerna varierar mellan 15s-6min. Coachen guidar genom upplägget, peppar, instruerar, och finns sedan tillgänglig för frågor och snack efter avslutade intervaller. Nedvarvning sköter deltagarna på egen hand.

Vi coachar helst via plattformen Sprintcrowd då denna är utvecklad för ändamålet, men självklart kan vi även coacha via Teams eller Zoom.

Grupplöpning

Ta med kontoret ut i spåret

Ta med gänget ut och ha skoj tillsammans

Vi erbjuder fyra olika nivåer

Det är viktigt att löpningen ska passa alla olika typer individer. Därför finns det möjlighet att anpassa nivån på den träning som erbjuds.

1. Start2Run

Framtagen av beteendevetare och erfarna löpcoacher för nybörjare som vill komma igång att jogga.

Det krävs inga förkunskaper för att springa i gruppen och passen bjuder på en variation mellan gång, jogg och styrkeövningar. Deltagarna lär sig springa på slätt underlag, nedför och uppför. Vi lägger fokus på lärandet och att man i lugn och ro ska få testa på löpning utifrån sin egen nivå. Start2Run passet är 45 min.

Svårighetsgrad

2. Run Proud

För personer som har börjat springa lite grann och vill ta sig framåt.

Deltagarna möts av nya upplägg och tips/råd hur de ska gå vidare för att utveckla sin löpning och förbättra sin hälsa. Fokus är att hitta ett flyt i löpningen och ingen lämnas bakom. Förutsättningarna är att man kan jogga 10-15 min kontinuerligt. Run Proud passet är 45 min.

Svårighetsgrad

3. Run Happy

En inspirerande löpgrupp där glädje, variation och inspiration står i centrum.

Det är utmanande intervall-/ fartlekspass där glädjen i löpning genomsyrar upplevelsen. Deltagarna möts av inspirerande och överraskande pass. Passar grupper där erfarenhet och snabbhet varierar. Oavsett nivå, från erfaren till den lite nyare löparen finner alla sin plats i den här gruppen. Förutsättningarna är att man kan jogga 20 min kontinuerligt. Run Happy passet är 60 min.

Svårighetsgrad

4. Run Tough

En utmanande löpgrupp där prestation står i centrum, utvecklad av internationella löpcoacher och fd. elitlöpare

Det är tuffa intervallpass där deltagarna utmanar både pannben, hjärta och lungor. Deltagarna möts av effektiva, utmanande och motiverande pass. Passar de tävlingsinriktade och det krävs att gruppen är relativt jämn och förutsättningarna är att man kan springa 30 min kontinuerligt. Run Tough passet är 60min.

Svårighetsgrad

Några av våra kunder

Urban Tribes väcker glädjen för att träna och springa. Genom er erfarenhet och variation i träningen finns utrymme och utmaningar för oss alla i teamet, oavsett form.

Tomas

Vi är verkligen helnöjda med coacherna och all service. Bara positiva kommentarer från alla som varit med.

Henrik

Mycket bättre att nätverka med kunder i löparspåret än affärslunchen.

Olof

Veckans bästa energiboost uppnås tillsammans med grymma instruktörer och fantastiska kollegor

Eva

Låt oss prata!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag att få gladare och friskare medarbetare.

Vill du hellre ringa oss istället? 0704561919