Löpcoach Online

LIVE Running innebär att du får en löpcoach online som i realtid coachar via appen SprintCrowd. Spring tillsammans med kompisen som bor i en annan stad, eller Stine från Oslo… Liveträning i grupp när den är som bäst (och enklast).

Kom i form under våren 2022

Specialpass med Lisa Nordén

Söndag 6 juni kl. 16.00

Specialpass med Anders Szalkai

Tisdag 15 juni kl. 17.15

Att få en löpcoach online är superenkelt

5/5
"Om DU precis som jag också hatar att springa och har svårt att få arslet ur men väldigt gärna vill tycka om att springa är detta verkligen något för dig!”
Hedwig
Recension från Bruce
Löpcoach online via Zoom

Så funkar vår LIVE-löpning

Deltagarna möts i ett virtuellt mötesrum genom ett klick. Under passet stängs mikrofoner och video av för samtliga deltagare så att det bara är coachen som hörs.

Klasserna varierar i längd och intensitet, och coachas utifrån ansträngningsgrad. 

 Man börjar med en uppvärmning om 10-15min beroende på klass. Eftersom du springer själv där du är, är det helt upp till dig hur du väljer att utföra uppvärmningen som alla andra moment.

Uppvärmningen följs av själva huvudpasset som består av intervaller/tempohöjningar i ca. 15-25min. Längden och totala intervalltiden beror på vilken av klasserna man deltar på. Coachen guidar genom upplägget, peppar, instruerar, och finns sedan tillgänglig för frågor och snack efter avslutade intervaller. Nedvarvning sköts på egen hand.

Läs mer om våra klasser online

Lugnt och Fint – 30min

30 min intervallbaserad-klass som börjar med 10min uppvärmning, följt av ett 15-20min huvudpass med lättare utmaningar och tempohöjningar. Ni behöver en smartphone, hörlurar samt appen Zoom Cloud meeting för att kunna ansluta och delta. Klassen coachas på svenska.

Lagom och skönt – 45min

45 min intervallklass som börjar med 15min uppvärmning, följt av ett 20-25min huvudpass med 75s-3min långa intervaller. Ni behöver en smartphone, hörlurar samt appen Zoom Cloud meeting för att kunna ansluta och delta. Klassen coachas på svenska.

Långt och Tufft 45 min

45 min intervallklass som börjar med 15 min uppvärmning, följt av ett 20-25min huvudpass med 4-10min långa intervaller. Ni behöver en smartphone, hörlurar samt appen Zoom Cloud meeting för att kunna ansluta och delta. Klassen coachas på svenska.

🇬🇧 Moderate’n Awesome 45 min

A 45 min running frenzy that starts with a 15 min warm up followed by a 20-25 min main session of 75s – 3 min long intervals. You need a smartphone, headphones and the Zoom Cloud Meeting app to join. The class is coached in English.