Turn your passion into your profession

Urban Tribes Academy

2020

Urban Tribes

Är du intresserad av att jobba som löpcoach eller yogainstruktör?

Ett fritt jobb som ger otroligt mycket glädje och energi tillbaka. Dessutom väldigt utvecklande på det personliga planet i och med alla spännande möten med våra löpare och blivande löpare.

En del coacher jobbar heltid som PT:s eller gruppträningsinstruktörer, men vi har även coacher vars heltidsjobb är som elitlöpare, bagare, säljare, IT-utvecklare, konsult, lärare, författare, marknadschef, butikschef m.m.

Det vi alla har gemensamt är kärleken till löpning och viljan och förmågan att hjälpa andra människor att utvecklas i sin löpning. Vissa av oss är snabba och har landslagsmeriter, några har lång erfarenhet av grupplöpning och ytterligare några har en fantastisk pedagogisk förmåga och några är grymma på att skapa en trygg miljö för våra nybörjar-grupper. Tillsammans täcker vi hela spektrat av grupper.

Coachens uppdrag

En Urban Tribes-coach jobb går i första hand ut på att förbättra människors självkänsla. Vi vet att rörelse är bra, och vi vet att människor som rör på sig i regel trivs bättre med sig själva. Detta skapar trevligare samhällen, och på det stora hela en skönare värld att leva i.

Kunskap, energi och handfasta tekniktips är alla viktiga komponenter i vår dagliga leverans.

Är det dig vi söker?

– Har grundutbildning som löpcoach eller yogainstruktör

– Älskar att springa
– Är social och omhändertagande
– Kan hålla ordning på många saker samtidigt
– Har pondus och kan prata inför en grupp
– Kan ta grupper ffa. runt lunch och sen eftermiddag i stor-Stockholm eller Göteborg

Kursinnehåll UT internutbildning

– Praktik & Produktutbildning Vi övar löpteknik och coaching. Dessutom gör vi en djupdykning i Urban Tribes olika produkter/klasser.
– Skuggpass Du följer med nuvarande coacher på företagspass för att se hur allt går till i verkligheten.
– Teori och praktikmaterial inläses hemmavid.
– Teoritest online.
– Uppkörning Du håller i ett pass med en företagsgrupp under uppsikt av en examinator.

OBS! Denna kurs är endast tillgänglig för de som har en grundutbildning som löpcoach, gått vidare från en UT Try Out och som avser att arbeta som Urban Tribes coach i Stockholm eller Göteborg. En kostnad om 2000kr föreligger och det finns inga garantier för att man blir en godkänd Urban Tribes coach.

Bli coach

Fyll i kontroktformuläret här bredvid så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Frågor?
lena@urbantribes.se
+46737888790