Stockholm's office party

Dash & Mingle by Urban Tribes 26 juni 2019

Spring, jogga eller promenera. Mingla med kollegor och kunder. ​

Djurgården, 26 juni 2019 kl. 17:00

Vilken distans väljer du?

0
Kilometer
0
Kilometer
0
Kilometer
0
Kilometer
10/10

Dash and Mingle 2018 blev en succé där 50% gav eventet 10 av 10 som helhet!

2019 tillåter vi 350 deltagare över de 4 distanserna. Eventet är endast öppet för Urban Tribes företagskunder. För detaljerad information och anmälan kontakta Lisa här.

Syftet med Dash & Mingle by Urban Tribes är att förespråka rörelse i form av promenader och löpning för att skapa en aktiv och hälsosam livsstil för människor från alla affärsområden.

Alla konditionsnivåer uppmuntras att komma och ha roligt! Hel- och deltidsanställda är välkomna att delta, oavsett roll på företaget. Nybörjare deltar med fördel i vårt 2km Start2Run-lopp, medans andra kan välja vårt Run Proud-lag event (gissa er tid), där man kan ta så lång tid man önskar för att ta sig runt 5km-slingan. Run Happy-loppet är ett typiskt ”Fun run”-lopp där fokus ligger på att njuta av den vackra omgivningen runt Djurdgårdskanalen och den sköna stämningen (ca 7km).

De riktigt tävlingsinriktade löparna ges möjlighet att lysa extra bland sina medarbetare och kanske att de till och med kan leda sitt företag mot den eftertraktade segern i vårt Run Tough-lopp (10km).

Priser delas ut till de manliga och kvinnliga vinnarna i Run Tough-loppet inom de olika kategorierna. Priser delas även ut till de företag som har flest deltagare överlag samt specifikt i de olika klasserna (Start2Run, Run Proud osv).

Det Run Proud-lag som klockar närmast sin gissade tid kammar också hem ett pris.

Vårt mål är att skapa ”Stockholm’s greatest office party” där den sköna och hälsofrämjande stämningen skall skapa positiva minnen när anställda och chefer möts och tar sig an utmaningar tillsammans.

OBS!

Eventet är endast till för Urban Tribes företagskunder.

Välj en distans som passar just dig.

Start2Run

Distans: 2km
Tidtagning: Nej

Vi rör oss utan prestationskrav och tidtagning. Start2Run handlar om att ta de första stegen mot hälsa och välbefinnande och få njuta av bedriften tillsammans med likasinnad. Oavsett hur du väljer att ta dig fram är du mer än välkommen att ta dig an den vackra och knappt 2km långa banan som sträcker sig från Sjöhistoriska muséet till Nobelparken och tillbaka.

Run Proud

Distans: 5km
Tidtagning: Ja

Här gäller det att ha en bra känsla för sitt eget tempo. Långsamt eller snabbt är irrelevant i denna lagtävling där 3 personer utgör ett lag. Man gissar sin individuella tid på 5km och adderar den till övriga lagmedlemmars gissade tider. Närmast gissad totaltid för laget vinner!

Run Happy

Distans: 7km
Tidtagning: Ja

Lagom prestationskrav i kombination med en naturskön och platt grusslinga längs Djurgårdskanalen gör detta lopp till en ren njutning. Knappa 7km ska avverkas i den takt du tycker känns bra för dagen. På med lurarna och dansa dig fram till lite skön musik när du ändå är i farten.

Run Tough

Distans: 10km
Tidtagning: Ja

En platt och snabb 2-varvs bana som öppnar upp för pers på milen! Dessutom ges du chansen att spöa såväl kollegor som rivaler i våra branschtävlingar i tävlingen. Bara tänk tanken att kunna titulera dig ”Stockholms snabbaste jurist” eller ”Stockholms snabbaste finanskvinna/man”…

Är ni lika redo som vi är?

Vi på Urban Tribes är ett gäng som älskar löpning. Vi utbildar löp-coacher och erbjuder professionell grupplöpning för företag. Med vår kunskap och långa erfarenhet hjälper vi människor och företag att må bra, utvecklas och röra sig framåt.